Фейсбук-групи от Стара Загора

Тук ще намерите всичко интересно от фейсбук-групите в Стара Загора: най-големите простотии, най-жестоките спорове, най-важните и интересни теми!

Започна подписка за оставката на Янко Янков

Йордан Йорданов Петиция за оставката на общинския съветник Янко Янков: С настоящото искаме оставката на г-н Янко Янков като общиснки съветник в ОС - Стара Загора, поради това, че считаме поведението му за нарушение на положената от него клетва, етичните норми и системно дискредитиране с думи и дела на Общинския съвет и Общинска администрация, както и съмнения, че действията му не са в ползва на обществения интерес. Фейсбук Група "Истината за Стара Загора"...

Десислава Петкова показа свидетелството за съдимост на Йо Йо...

В разгорялата се битка между Янко Гъза и Йордан Йорданов се включи и Десислава Петкова, която показа във фейсбук съдебно свидетелство, което уж е на Йордан Йорданов. Йордан Йорданов реагира веднага, че ще съди Десислава... Според Десислава обаче свидетелството не е фалшифицирано и Йордан наистина е бил осъждан през 1991 г. Нека проследим коментарите по темата:
Desislava Petkova Йордан Йорданов тръгнал да събира подписи срещу...

В старозагорския фейсбук отново се понесе вълшебният мирис на Гъз... (част 2)

Янко Янков, носещ гордо славния прякор Гъза, продължава с хулиганските си прояви. На 18.07.2017 г. общинският съветник нападна двама еко ективисти пред новоизградената детска площадка до малкият "Аскент", където се намира и новостроящата се кръчма на майката на Янко Янков - видео по случая можете да видите...

В старозагорския фейсбук отново се понесе вълшебният мирис на Гъз...

Янко Янков, носещ гордо славния прякор Гъза, продължава с хулиганските си прояви. На 18.07.2017 г. общинският съветник нападна двама еко ективисти пред новоизградената детска площадка до малкият "Аскент", където се намира и новостроящата се кръчма на майката на Янко Янков - видео по случая можете да видите...

Мария и Боньо Фаса - отново обект на коментари (част 4)

Третата част можете да видите ТУК!
Stefan Iliev Искам да попитам следното. Ако някой може да отговори. Вярно ли е, че покойния Боню Фаса е вадил зъбите на жертвите си с клещи. Вадил е здрави зъби, без упойка, и не със стоматологични клещи! На изнасилени жени? Има ли нещо вярно в това и във всички други истории, които се разказват за този покойник? Просто питам.
Radostina Kondeva-Dimova Така се говори!
Dani Koleva Абсолютно вярно е, затова казвам, че...

Мария и Боньо Фаса - отново обект на коментари (част 3)

Втората част можете да видите ТУК!
Силвия Иванова Миме, защо мълчиш и четеш само, кажи как сядаше в скута на чичо си Богдан.
Kara Fizieva Хубаво нападате момичето, но някои от вас имат дъщери... Как ще се чувствате, ако един ден са в подобна ситуация? А те как ще са? Никой няма как да каже. Колкото до усмивките.... Аз като се притеснявам се хиля като пача, но не щото ми е смешно и не съм на 20.... Всеки различно изглежда, като е притеснен.
Neli Boyadjieva Има известна разлика...

Мария и Боньо Фаса - отново обект на коментари (част 2)

Първата част можете да видите ТУК!
Станислав Джуров Сега, като се замисля, ми се струва, че е възможно да й е станало толкова хубаво, когато фаса е проникнал в нея, че да го е резнала с ножа от удоволствие и даже да не е разбрала в първия момент .... пфф ... ама и аз едно въображение извадих!
Ceco Hristov Абе Миме, много весело разказваш. Грам съжаление няма, че си отнела човешки живот. Независимо на който и да е било.
Кремена Веселинова Иванова...

Мария и Боньо Фаса - отново обект на коментари

"Нова телевизия" повтори интервюто си с Мария, относно убийството на Боньо Фаса и в "Истината за Стара Загора" веднага започнаха коментарите:
Dani Koleva Гледах го! Смело момиче!
Silvana Feldmann И доста нагло.
Жулиен Иванов Добра актриса, тя работеше за него!
Dani Koleva Стига сте дрънкали глупости, много отдавна никоя не работеше за него, защото съвсем му беше изгорял бушона! Всеки плаща за греховете и изродщините си рано или късно,а той даже закъсня!Големи...

ШОК: Общинската съветничка Ивета Азиатския Трипер била бременна?!

ШОК: Общинската съветничка Ивета Азиатския Трипер била бременна?!
Драги старозагорци, страшен слух плъзна из старозагорските групи във Фейсбук: Бившата проНститутка и настояща общинска съветничка Ивета Лазарова, по прякор Азиатския трипер, била бременна:
Жулиен Иванов Извинявам се за невежеството си, ама коя е тази Ивета трипера, за която чета цял ден по групите, и така и не разбрах от кого била бременна? Ако някой има инфо, моля нека...

По фейсбук търсят старозагорката, която се изс*а във вход

След като във фейсбук бе качено едно видео, на което ясно се вижда как една жена се изс*а във вход в Стара Загора и веднага започнаха да я търсят. Дано някой познае жената! Вижте фейсбук дискусията по темата:
АЛБЕНА СТОЯНОВА Нека я разпознаят и дано поне малко се засрами!
Диана Петрова Неприятна гледка, особенно от "дама".
KosYo Dimitrov Явно е и кьорава щом се*е пред камерата!
Krasimira...

"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!