Влакове Стара Загора - Плевен:

Час на тръгване на влака от гара Стара Загора: 01:15 (смяна в София), 07:00 (смяна в Горна Оряховица), 08:10 (смяна в Горна Оряховица), 09:23 (смяна в София), 10:22 (смяна в Горна Оряховица), 15:00 (смяна в Горна Оряховица), 16:29 (смяна в Попово), 17:36 (смяна в София). Адрес на ЖП гара Стара Загора: ул. „Герасим Папазчев" № 20; Телефон за справки: 042/626-752

ЖП гара Стара Загора

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!