Янко Янков спря да бие жена си, да помогнем и на децата му!


Янко Янков спря да бие жена си, да помогнем и на децата му! Драги старозагорци, моят скъп и любим приятел Янко Янков - Гъза спря да бие жена си Мария Огнянова... или поне спря да я магани с юмруци по лицето така, че да й личи! Тъй като "трифазният ток" от дълги години пере Мария Огнянова, вероятно ще ме попитате: Какво се случи, че Янко Янков спря да магани Мария като животно? Ще ви отговоря: След като в началото на януари 2017 г. сайтът "Гласът на Стара Загора" пусна едно видио, в което показа пребитата Мария Огнянова, Янко Гъза спря да я бие, за да не се излага пред "избирателите си". Какво пък, свърших едно добро дело - от тук насетне Янко Янков ще внимава как се държи с жена си (с която от около година и нещо е разделен). Така погледнато обаче, искам да извърша още едно добро дело, а именно: Искам да призова всички (и приятели и врагове на Янко Янков) да започнем да събираме помощи за децата на Янко, тъй като Янко Янков - Гъза от година и нещо не им обръща никакво внимание и въобще не се грижи за тях. Така цялата им издръжка пада върху келнерската заплата на Мария Огнянова, а с една келнерска заплата в невървежно заведение как се издържат три деца?! Призовавам всички, но най-вече Илиян Илиев и Йордан Йорданов, защото те са хора заможни: Моля Ви, добри хора, събирайте храна, дрехи, обувки, както и всичко друго, което е от първа необходимост, и го дарете на Мария Огнянова, че няма с какво да храни и облича децата си...

Видео от Стара Загора

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!