Янко Гъза се подигра с водача на листата на ГЕРБ в Стара Загора!


Янко Гъза се подигра с водача на листата на ГЕРБ в Стара Загора! Драги старозагорци, да не ви се стори подвеждащо заглавието на видеото... защото лично аз считам, че не е! Въпреки, че Янко Гъза дори не осъзна как подигра Емил Христов, водача на листата на ГЕРБ в Стара Загора, той (Янкото) все пак го направи и го направи толкова качествено, че чак шапка щях да му сваля, ако го беше направил с ясното съзнание какво прави! Истината е, че Янко Янков - Гъза в желанието си да осмуче качествено и с размах оназ работа на Емил Христов, му одра главичката с кривия си преден зъб. В преносния смисъл на думата, Гъзът така се отвори пред оназ работа на Емил Христов, че дори не си даде сметка колко жалък и смешен стана, и което в случая е важното: Направи и Емил Христов на ГЪЗ! Но това е, драги старозагорски политици, който от вас гостува в предаването на бавноразвиващия се Янко Янков, рискува много, тъй като шансът да стане за смях надвишава 99%. Явно от ГЕРБ много са я закъсали на тези избори, че затова са допрели до там... По мои предварителни данни към този момент от 11 мандата в старозагорско ГЕРБ имат 2 твърди и 1 на кантар, както се казва. Затова прибягват до Янко Гъза, а вероятно и яко ще развържат кесията, за да оберат целия платен вот (проучването, данни от което получих, не включва платения и корпоративен вот, а само "чистата любов на народа").

Видео от Стара Загора

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!