ШОК: Жената на общинския съветник Янко Янков отново бе пребита!!!


ШОК: Жената на общинския съветник Янко Янков отново бе пребита!!! Драги старозагорци, преди време из града тръгна един грозен слух, че общинският съветник с криминално минало и настояще Янко Янков редовно пребивал жена си Мария Огнянова. Дори във фейсбук-групите "Гласът на Стара Загора" и "Истината за Стара Загора" се появи една снимка, на която ясно си личат следите от побой по лицето на Мария Огнянова... Сега мога да потвърдя, че преди няколко дена видях лично работещата като сервитьорка жена на общинския съветник Янко Янков отново пребита да обслужва клиентите в заведението, където работи. Според градската легенда Янко Янков от няколко месеца не поглежда жена си и трите си деца и живее на семейни начала с проНститутката Ивета Лазарова, негова колежка в Общински съвет - Стара Загора, и липсата на пари, с които да отглежда децата си, принудило Мария Огнянова да моли Янков за пари, при което често си отнасяла и по някой друг юмрук. Всъщност точно Янков принудил жена си да работи като сервитьорка в едно от неговите заведения...

Видео от Стара Загора

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!