Холивуд се прехвърля в старозагорския квартал 'Лозенец'?


Американският Холивуд има много "хляб да яде" (както се казва), за да догони студиото "Бате Пешо и Тотка Ант", което се намира в старозагорския квартал "Лозенец". Който иска професионален филм за сватба, кръщене, абитуриентски бал, първа брачна нощ... да потърси Бате Пешо на телефон: 0898/43-54-94, защото Бате Пешо е старозагорският Джордж Лукас и Стивън Спилбърг взети заедно и умножени по 3!

Видео от Стара Загора

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!