Съдът и Прокуратурата пак станаха за смях!!! Чакат ги и нови дела в Страсбург!


Драги старозагорци, продължавам да се подигравам със Съда и Прокуратурата на България и това е! Правя го, разбира се, не за друго, а защото са заслужили - реално това са най-големите престъпни структури (заедно с полицията) в България и въобще не смятам да ги оставям на мира. Както вече бях Ви споделил в едно предишно видео, по едни с нищо недоказани жалби срещу мен, Прокуратура и Съд образуват вече трето дело срещу мен, а по делото в мое отсъствие съдията е взел решение да ми бъде забранено да напускам пределите на България. Не знам как ги издават тези определения в Съда, но тъй като обжалвах определението до най-висшата инстанция (ВКС) и то не беше отменено, България я чака дело в Страсбург... Отплеснах се обаче, ще Ви разкажа нещо по-интересно: Вече пуснах жалби срещу съдията и прокурорката по делото, че съдията ме е гонил с брадва и ми е пикал на главата, а прокурорката ме е изнасилила и заразила с п*чи въшки (подобни 15-тина жалби срещу мен бяха пуснали Бати Пути и Донка Ламята, че реших и аз да пробвам). Не се смейте! По жалбите ми се работи сериозно - разследва ги ДАНС! Като разбрах това (че ДАНС се е заел с задачата да разследва заразила ли ме е прокурор Тошева-Иванова с п*чи въшки) пуснах нови жалби срещу съдията и прокурорката, за това как двамата в сговор мъртво пияни са дошли у нас в Стара Загора и са се подиграли с мен и собствеността ми - много смешна е тази жалба, искрено съм се забавлявал докато я писах (целия й текст може да чуете във видеото). Да оставим обаче шегата на страна, след тези жалби, които съм пуснал, надявам се, че и срещу съдията и прокурорката ще бъдат образувани наказателни дела, защото не може срещу мен такива да биват образувани без дори да съм обвинен за каквото и да е, само по едни недоказани и дори неразследвани жалби, а когато става въпрос за магистрати, Прокуратурата да се ослушва. Това, Цацаре, са двойни стандарти!

Видео от Стара Загора

Коментари (моля пишете на кирилица, латиницата е забранена и не се изобразява в сайта!!!):   

 
#1 С.Цацар0ф 14-08-2017 16:33
Мише, прави ли федерки да Кирчо ? А на колежката облиза ли и останалите гомна по гъза ? По-добре ли се почувства ?
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!