Старозагорецът Георги Гулев се нас*а и като треньор


Старозагорецът Георги Гулев се нас*а и като треньор След резилите на Георги Гулев като контрабандист и като баща, който не поглежда детето си (вижте ТУК!), сега дойде ред този нехранимайко да се насе*е и като треньор. Преди няколко месеца неговата състезателка и надеждата на българския параолимпийски отбор Стела Енева беше хваната с допинг на Световното първенство и сега точно преди Олимпиадата в Рио де Жанейро излезе и наказанието й – 4 години лишаване от състезателни права. Тъй като не всеки знае коя е Стела Енева, ето какво пише вестник „Дневник" за нея и за наказанието й: „Най-добрият български спортист с увреждания Стела Енева получи четиригодишно наказание заради употреба на допинг. Тя даде положителна проба за анаболни стероиди на световното първенство в Доха през октомври 2015 г. Енева спечели златния медал в тласкането на гюле в клас F57 с нов рекорд на първенствата, а освен това взе сребро в мятането на диск. Българката обаче ще бъде лишена от двете отличия, а всичките й резултати от шампионата се анулират. Наказанието на трикратната олимпийска вицешампионка започва да тече със задна дата - 4 декември 2015 г. 40-годишната състезателка от Севлиево ще може да се състезава отново от 3 декември 2019 г., което по всяка вероятност слага край на кариерата й. Енева имаше квота за игрите в Рио, което щеше да е четвъртата й поредна параолимпиада. При дебюта си в Атина през 2004 г. тя записа 10-о, 11-о и 12-о място в трите си състезания. Четири години по-късно българката взе сребро в Пекин, а от Лондон 2012 си тръгна с два сребърни медала." Това беше от в. „Дневник", а аз искам само да добавя, че Георги Гулев, известен в миналото контрабандист, хулиган и чейндаджия, който в момента на допинг-скандала беше треньор на Стела Енева, сега е разследван, той ли е дал допинга на състезателката... Каквото и да се окаже накрая, сега е ясно едно – и Стела и Георги Гулев са аут от Олимпиадата в Рио и от българския национален параолимпийски отбор.

Видео от Стара Загора

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!