СРАМ: Въпреки скандала ГЕРБ върна Елка Бонева като директор


Драги старозагорци, то бива нахалство и наглост, ама такова нахалство и такава наглост, каквато демонстрират от ГЕРБ - Стара Загора, никъде ги няма. Преди известно време съобщих в сайта "Гласът на Стара Загора" някои смущаващи, меко казано, факти за активистката на ГЕРБ Елка Бонева, уволнена от служебното правителства на Огнян Герджиков. Вместо от ГЕРБ да се замислят върху изнесените от мен факти, да изчакат прокурорската проверка (защото има прокурорска проверка по изнесеното от мен), ГЕРБ така напук отново назначиха Елка Бонева за директор в Областна дирекция "Земеделие" - Стара Загора... Да оставим другото, но самата Елка Бонева дала интервю в ГЕРБадийския официоз в Стара Загора вестник "Старозагорски новини", в което интервю твърди буквално: "В медиите вече беше съобщено, че във времето, в което ме е нямало, едни служители бяха освободени, други бяха назначени, разместени и т.н., което е създало напрежение както в самата дирекция, така и в общинските служби. В момента сме в кампания по директни плащания 2017 и това доведе до лоши резултати на кампанията. През последните две години, в които аз съм била директор, Областната дирекция "Земеделие" - Стара Загора винаги е била в челната тройка по показатели от всички областни дирекции в България. В момента заварвам дирекцията на последно място в България по изпълнение на кампанията по очертаванията, изобщо ситуацията е лоша." Както виждате, драги старозагорци, нея я разследват от Прокуратурата, тя твърди, как без нея дирекция "Земеделие" в Стара Загора направо загива! Отново призовавам г-жа Елка Бонева да даде изявление за сайта "Гласът на Стара Загора", в което изявление да разсее всички мъгли, обвили имотното й и финансовото й състояние, както и това на семейството й. Мисля, че така ще бъде най-добре, а и най-честно към старозагорци.

Видео от Стара Загора

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!