ПроНститутките на ГЕРБ - Стара Загора: Станислава Канева


ПроНститутките на ГЕРБ - Стара Загора: Станислава Канева Драги старозагорци, представям на вашето внимание един видео архив от антиГЕРБ протестите през 2013 г. - във видеото специално съм подбрал изявите на полиническата проНститутка Станислава Канева. И тъй като този архив го пуснах преди време във фейсбук-групата на Йордан Йорданов "Истината за Стара Загора", пускам и част от вашите коментари. Изводите си ги правете сами:
Plamen Ivanov Въпросната госпожа сега не подкрепя ли ГЕРБ?!? Поне от това, което съм чел тук от нейно име съм останал с това впечатление.
Радослав Радев Явно голямото викане е високо ценено качество, не само по кръчмите, а и в ГЕРБ.
Михаил Михалев И кво? Тока стана ли безплатен?
Emil Dichev Не познавам Станислава Канева но тази жена има огромен глад за внимание - нея не я интересува дали днеска ще е симпатизант на на ГЕРБ или на БСП, важното да е обладана от властта, а тя милата не знае, че винаги ще си остане симпатизант, такива като нея даже и партиите не вземат.
Стайко Стайков Уж не я познавате, а знаете какво иска!?! Оксиморон ли е това или просто драсканици? Че то за всеки, който не познаваме можем да издадем присъда!
Emil Dichev Вие адвокат ли сте й господин Стайков?
Стайко Стайков Не! Съпруг съм й!
Emil Dichev Повече секс, за да не мисли за глупости.
Стайко Стайков Не съм съгласен да ми казвате, какво да правя под завивките! Поне аз и Станислава не си позволяваме такива коментари!
Emil Dichev Това е съвет от сърце, не е заповед, нормален мъжки съвет!
Dani Koleva Неискреността и опита за актьорска игра си личи! Прекаленото крещене и жестикулиране играе лоша шега, според мен!
Emil Dichev Гледах целия клип - женицата изпитва оргазъм, докато всичкото внимание е насочено към нея!

Видео от Стара Загора

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!