Подписка за отстраняването на Янко Янков от ОбС - Стара Загора


Подписка за отстраняването на Янко Янков от ОбС - Стара Загора Администраторът на фейсбук групата "Истината за Стара Загора" Йордан Йорданов започна да събира подписи на долната "Гъба" за отзоваването на Янко Янков от Общински съвет - Стара Загора. Акцията на Йорданов има повече морален характер, тъй като законът не предвижда Янко Янков да може да бъде изгонен по този начин от Общинския съвет. Събитието беше отразено както по ТВ "Загора" така и ТВ "Стара Загора", но докато колегите от ТВ "Загора" си свършиха точно и професионално работата, в ТВ "Стара Загора" мина "репортаж", който нагледно доказа защо рейтингът на медията е толкова нисък. Няма да ви преразказвам видеата на двете медии, можете сами да ги видите в настоящото видео - първо ТВ "Загора", а после отговорът на Янковата телевизия.

Видео от Стара Загора

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!