Пасивен педераст оглавява полицията в Стара Загора?


... ами това е само едно предположение за сексуалната ориентация на шефа на Областната дирекция на МВР в Стара Загора Иван Чолаков... Има вид на пасивен, но това нищо не значи, нека да докаже обратното - сайтът "Гласът на Стара Загора" е готов да предостави трибуна на Иван Чолаков да разкаже за сексуалната си ориентация... както и за всичко друго, което му е на сърцето или на гъза!

Видео от Стара Загора

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!