Отново търсим жена за кмета! Чувам лаф, че е сменил магнитното поле!?


Отново търсим жена за кмета! Чувам лаф, че е сменил магнитното поле!? Драги старозагорци, във видеото "Намерихме нова жена за кмета на Стара Загора!!!" като редактор на сайта "Гласът на Стара Загора" с чувство за хумор предложих една жена на кметя... а ако знаете колко хора ми се обадиха и питаха "Ама ти сериозно ли?". Дето се вика отново с чувство за хумор отговарям "Съвсем сериозно - смятам, че Атанаска Тушева и Живко Памперса биха могли да се слеят в едно семейство Атанаска и Живко Памперсови!!!" Естествено, че се шегувам, но във всяка шега си има и доза истина... Всъщност защо пък Памперса да не приеме фамилията на булката и защо да не станат сем. Атанаска и Живко Тушеви (пак по-добре от "сем. Живко и Маноил Маневи" или "сем. Маноил и Живко Памперсови")!?

Видео от Стара Загора

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!