Оскубахме п*тката на прокурор Емилия Вакарелска-Тодорова


EMILIJA VAKARELSKA Разследването на сайта "Гласът на Стара Загора" срещу безобразията на районния прокурор на Стара Загора Емилия Вакарелска-Тодорова навлиза във финалната си фаза. Редакторът на сайта Михаил Михайлов оспорва в съда отказ за предоставяне на информация от страна на Районна прокуратура - Стара Загора и по мнение на няколко юриста е на път да спечели делото. Ако това се случи, срещу Вакарелска-Тодорова ще бъдат заведени още две дела, а "Гласът на Стара Загора" се ангажира за подаде още един сигнал в специализираното звено за разследване на магистрати... Това ако не е яко скубане, не знам кое е яко скубане!!!

  

Видео от Стара Загора

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!