Набиха Близнака на Румяна Лечева на стадиона


Това видео наистина се чудих дълго къде да го сложа... и накрая попадна в графа "Бисери". Не че е смешно футболното хулиганство, напротив осъдително е, но като знам, че в момента Ангел Георгиев (Близнака) има някакви партийни амбиции, а дебелата му майка все се прави на велика и недосегаема, но това не й пречи да злослови на всички зад гърба, никога в лицето, само зад гърба... и видеото попадна в "Бисери". Заредено е с много смях и кютек, така че, забавлявайте се!

Видео от Стара Загора

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!