Нааканият Георги Илиев от Старозагорския съд получи тапа за гъзо!


Имам уникален съсед - Георги Илиев Илиев, вещо лице в Старозагорския съд, измамник, който ходи през лятото по наакани долни гащи - наакани, защото първо се изпуска и второ жена му и се свидят пари за прах за пране да пере гащите по-честичко... а ходи Георги Илиев по долни гащи, защото не е напълно у редс главата! Надявам се, че му реших голяма част от проблемите на този екземпляр, защото му подарих тапа за гъзо: да си я ръга отзад преди да ходи в Старозагорския съд като вещо лице, че ще вземе и там да се изтърве (макар че чувам, че вече го е правил, но това са само слухове)!

Видео от Стара Загора

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!