МЪЛНИЯ: Престъпникът Янко Янков - Гъза стана телевизионен водещ!!!


JANKO ILIJAN VIDEO Драги старозагорци, общинският съветник Янко Янков с 9 криминални регистрации (по данни на Илиян Илиев) и с влезли в сила и изтърпяни присъди (пак по данни на Илиян Илиев) стана телевизионен водещ. След като открадна името на фейсбук-групата "Истината за Стара Загора" от Йордан Йорданов и направи неин нескопосан двойник, сега Янко Гъза (както е бил известен на младини) или Янко Момата (както е известен в момента) краде от мен името на сайта ми "Гласът на Стара Загора" и се опитва да направи негово нескопосано подобие... Всъщност общинският съветник Янко Янков е един ДОЛНОПРОБЕН КРАДЕЦ, ЛЪЖЕЦ И ИЗМАМНИК, така че моля Ви различавайте двете медии - от една страна е сайтът "Гласът на Стара Загора" с дългогодишна история, която си личи по публикациите в него и се прави от мен - Михаил Михайлов, а от другата страна е предаването на Янко Янков - Гъза, известен старозагорски престъпник, намерил пристан в кабеларката на Дамян Георгиев - Селския, неуспелия кандидат за кмет преди 5 години. Смея да твърдя, че сайтът "Гласът на Стара Загора" има сериозна заслуга за изхвърлянето на Дамян Селския от надпреварата за кметския "престол"... който не вярва да пита Селския, сигурен съм, че ще потвърди, че точно "Гласът на Стара Загора" направи малката разлика в неговото собствено класиране и класирането на проф. Бойчо Биволарски преди 5 години и така изхвърли Дамян Селския от балотаж.

Видео от Стара Загора

Коментари (моля пишете на кирилица, латиницата е забранена и не се изобразява в сайта!!!):   

 
#6 Янко Гъзъ 10-07-2016 07:40
Редактореее, голям купон в този сайт, редакторе! На Янко Гъза сигурно вече му се е дос*ало, като го чете! А за видеата да не говорим - ако аз бях Янко Гъза (с "а" накрая, щото аз съм с "ъ") или щях да ти счупя главата, или щях да се хвърля под влака!
 
 
#5 Потърпевш 10-07-2016 07:39
Гледай го този Шолмс, една седмица не бях влизал в сайта и той написал такива гнусотии. Абе Шолмс, ти да не си Янко Янков бре? Или както те наричат в този сайт Янко Вагината.
 
 
#4 херлок шолмс 10-07-2016 07:38
Илиян Илиев явно го е клецал. Лошо. Добре, че поне не го е смачкал. А ти сигурен ли си, че генерала не е бил заврян в собствения ти гъз и боя не е бил, защото не си искал да лапнеш чураната на другарчето си, след като ти е цепнал геврека?
 
 
#3 Потърпевш 10-07-2016 07:37
Абе не знам дали Янко си е врял пластмасовия генерал в гъза, знам само, че ми го открадна и после, като се опитах да си го взема, ме наби. Илиян Илиев приказва, че Янко бил "Момата", аз не знам дали е хомосексуалист. Питайте Илиян.
 
 
#2 херлок шолмс 10-07-2016 07:36
Не е вярно. Беше се чуло, че си заврял генерала в гъза си. Сигурно е било така, защото после се оказа хомосексуалист.
 
 
#1 Потърпевш 10-07-2016 07:36
На мене Янко Янков ми открадна един пластмасов френски генерал в детската градина. Мама ми беше купила от "Млад техник" един комплект с войници и аз ги занесох в градината да поиграем с децата и генералът изчезна. Аз тогава се разплаках, затова и помня случката, а няколко дена по-късно видях генерала у Янко, опитах се да си го взема, но той ме наби.
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!