МЪЛНИЯ: Мъжът на Светла Катъра бил пияница и изпивал заплатата й!?


МЪЛНИЯ: Мъжът на Светла Катъра бил пияница и изпивал заплатата й!? Драги старозагорци, продължава офанзивата на сайта "Гласът на Стара Загора" по разкриване на самоличността на съпруга на охранителката Светла Георгиева Стоянова, по прякор светла Катъра. Съвсем честно положих неимоверни усилия да намеря цветна снимка на "мистър Стоянов", дори предложих цели 5 лева за такава снимка, но никой не предложи снимка на този старозагорски герой! Затова сега вдигам драстично мизата - предлагам между 10 и 30 лева за снимка на мистър Стоянов (подробности за офертата вижте във видеото). Все пак и досегашната офанзива даде частичен резултат, който искам да споделя с вас: От доста сигурни източници разбрах, че мистър Стоянов от доста време не работи нищо, само пие ракия и изпраща жена си да пази входа на Административния съд в Стара Загора с единствената цел после да й прибере заплатата и да обърне парите в ракия - намерил е някакъв нелегален търговец на ракия, който продава литъра (казано по народно му "килото") за 7 лева, но тъй като мистър Стоянов е редовен клиент му прави отстъпка - килото за 6 кинта. Честно да си призная, ако знаех за тежкото семейно положение на Светла Катъра, щях да се отнеса с по-голямо разбиране към нея и нямаше да обръщам такова внимание на беззаконните й действия спрямо мен (за които действия водя 3 дела срещу Охрана на съдебната власт), но какво да се прави, на челото й пишеше само "недое*ана", не пишеше "съпруг - пияница".

Видео от Стара Загора

Коментари (моля пишете на кирилица, латиницата е забранена и не се изобразява в сайта!!!):   

 
#1 Графът 17-09-2016 00:30
Тоя тъпан мъжът на Светла със сигурност ще го отнесе. Накрая тя ще го издебне като е пиян и ще му навре едно празно шише от ракия в дирника.
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!