МЪЛНИЯ: Жената на старозагорския депутат Маноил Манев - Кухия била туркиня!!!


МЪЛНИЯ: Жената на старозагорския депутат Маноил Манев - Кухия била туркиня!!! Драги старозагорци, отдавна подозирам, че жената на старозагорския депутат Маноил Манев, по прякор Кухия, е туркиня. Сега се добрах до някои сведения, които затвърдиха това мое убеждение: Първо Снежина Манева била родом от кърджалийското село Коньово, където кмет е "етническият българин" Хасан Мустафа и второ Снежина е едно от най-често срещаните женски имена, които си избираха туркинчетата при покръстването си през 1986 г., а и самият Манев се беше похвалил пред в. "Старозагорски новини", че често посещава Истанбул...

Видео от Стара Загора

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!