МЪЛНИЯ: 'Гласът на Стара Загора' спечели срещу Министерство на правосъдието!!!


МЪЛНИЯ: 'Гласът на Стара Загора' спечели срещу Министерство на правосъдието!!! Драги старозагорци, сайтът "Гласът на Стара Загора" спечели първата си победа над Министерството на правосъдието (надявам се, че предстоят нови победи!). Директорът на Главна дирекция "Охрана" към Министерството на правосъдието главен комисар Георги Жеков беше пуснал една жалба до Прокуратурата срещу редактора на сайта Михаил Михайлов, че, разбираш ли, Михаил Михайлов се бил гаврил със служители на Дирекцията, уронвал престижа на Дирекцията, както и я бил клеветил (подробности за жалбата - ТУК). Само дето старозагорската Прокуратура и сама си има доста проблеми със сайта "Гласът на Стара Загора" и Михаил Михайлов - водят се няколко дела, а и сайтът продължава да показва що за стока са родните прокурори (очаквайте скоро истинска бомба!!!), - та по тази причина Прокуратурата този път спази закона и отказа на главен комисар Георги Жеков да заведе съдебно дело срещу Михаил Михайлов за клевета... То и каква клевета от страна на сайта "Гласът на Стара Загора"?! Покажеш ги ченгетата какви кавали са, те вземат, че се обидят... Не е ли по-лесно да се самоубият, или поне да започнат да спазват закона?! Така че главен кавал (пардон, комисар) Георги Жеков да вземе да си го навре отзад!!!

Видео от Стара Загора

Коментари (моля пишете на кирилица, латиницата е забранена и не се изобразява в сайта!!!):   

 
#2 Комисар Чирпански 27-09-2016 16:20
Редакторе, туй дето си спечелил - добре! Ама тоз народ чака да пуснеш и другата част от видеото, дето Светла ти свали гащите в съда! По-нататък какво стана, нямаш ли го? Да не би след това Светла Стоянова да те е изнасилила? Кажи направо, Светла космата ли е отдолу и подмита ли беше.
 
 
#1 десо графа 27-08-2016 21:45
поздрави ги пак с голия си дирник, ненормалнико
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!