Митрополит Галактион - пиян като звяр пред премиера (отново)


Ако някой не знае, то ще му кажа, че любимото вино на митрополит Галактион е "Каберне совиньон" от изба Карнобат. А иначе този път министър-председателят просто се смя на глупостите, които попът приказва (за справка, преди около 2 месеца Бойко Борисов дори го буди, щото се беше получил голям конфуз Галактиката да спи прав на официална церемония).

Видео от Стара Загора

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!