Митко Динев: Кратки проЗтотии (част 1)


MITKO DINEV2 Със странности се сблъсквам всеки ден, но, ха кажете, странно туй не е ли: На маймуните гъза им е червен, но маймуна-комунист да сте видели!?
Щом пукне пролетта и на мига избухва и поредния скандал, защото като се стопи снега става ясно кой къде е с*ал!
Вчера в речника със хъс търсих думичката "гъз" и знаеш ли каква измама - орган има, дума няма!
Сексът с мека п*шка си е мъка и иска от човек да се старай, но всъщност във това е майсторлъка, то с надървен х*й и баба знай!
Мъчи ме нещо от туй съвестта, не е ли странно кажете, обичам жена си и мразя властта, а пък е*ал съм и двете!
Дано със туй не се окипазя, но трябва и това да се напише: Ако нощем те сърби гъза, пръста ти на сутринта мирише!
Реве ми се с глас, но кой ще ме чуй и кой ли за моята мъка се сеща, не знам по-голям сакатлък аз от туй баща ти да пръдне на родителска среща!...

Видео от Стара Загора

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!