Маноил Манев - Кухия се изтърва: ГЕРБ окрадоха паметника на Бузлуджа?!


Драги старозагорци, в горещ диспут по "Нова телевизия" с Таско Ерменков от БСП, Маноил Манев, с прякор Кухия, се изтърва, че по време на управлението на ГЕРБ от държавния бюджет са харчат МИЛИОНИ НА МЕСЕЦ ЗА ОХРАНАТА НА ПАМЕТНИКА НА ВР. БУЗЛУДЖА!!! Всеки, който е ходил на така наречената Чиния през последните няколко години много добре знае, че на паметника няма постоянен пост, няма камери... има единствено заварени врати, за да не може да се влиза в постройката и около нея от време на време минава хижаря на една от съседните хижи... Тоест, изниква логичният въпрос, кой краде милионите, които държавата отпуска за охрана? Според мен, Маноил Манев и неговият Колеж за охрана и сигурност в Стара Загора са затънали до гуша в тези корупционни схеми, но тъй като не разполагам с данни и доказателства, призовавам Маноил Малев да ми се обади по телефона, за да изясним кой, колко, кога и дали е крал от парите за охрана. Телефонът ми е 0898/44-78-73 и ако не получа обаждане от Манев до края на месец юли 2017 г. (тоест давам време повече от месец), ще приема, че главният извършител на кражбата на парите за охрана е самия той (все пак да не забравяме, че негова любовница е самата Цецка Цачева) и ще ми се наложи да сезирам Прокуратурата - те и в Прокуратурата са едни престъпници, ама кого другиго да сезирам!

Видео от Стара Загора

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!