Кметът Живко Памперса хвана глисти?


Откакто Михаил Михайлов, редактор на "Гласът на Стара Загора", тръгна здраво по пресконференции с камера и микрофон и направо треска ги затресе... Първо прокурор Вакарелска-Тодорова се поболя по средата на пресконференция, а после кметът се оправда с грип (или глисти, не разбрах точно), за да не дойде на пресконференция... която той самият беше обявил!

Видео от Стара Загора

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!