Клоунът Янко Янков - Гъза твърди, че се е бил с полицията в Раднево


Клоунът Янко Янков - Гъза твърди, че се е бил с полицията в Раднево Драги старозагорци, клоунът Янко Янков, който наближава 40-годишна възраст, но е умствено развит като 5-6 годишно дете (сиреч мозъкът му не е увреден от възрастта и от прекомерна употреба на наркотици и лекарства), си позволи да коментира един граждански протест, на който не е присъствал и в който не е участвал. Естествено за човек със сериозни психични отклонения е нормално да отиде при лекуващия го лекар в Лудницата в Раднево, за да поиска някой и друг хап, но въпросът е Янко Янков има ли такъв лекуващ го лекар?! Иначе Янко Гъза да не се опитва да си придава ореол на "борец за свобода", който ходи на всички протести, бие се с полицията, мята камъни... и печели душите и сърцата на хората (гласоподавателите!). Надявам се, че в България е останала все пак една "доза" законност и по тази причина Районна прокуратура - Раднево ще се самосезира по твърденията на Янко Янков, направени официално, от ефира на ТВ "Стара Загора", че той ЛИЧНО се е бил с полицията в Раднево, и ще му повдигне обвинение най-малкото за хулиганство, нападение над полицейски служител, а защо не и за телесна повреда, нанесена на длъжностно лице (кой знае, може точно Янко Янков да е метнал камъка, счупил носа на полицай).

Видео от Стара Загора

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!