Йордан Николов тръгна ‘с торба, пълна с ла*на’ край Бедечка


Йордан Николов тръгна ‘с торба, пълна с ла*на’ край Бедечка Драги старозагорци, знаех си аз, че и телевизия „Стойчев" смуче от „черната" касичка на ГЕРБ, за да пуска по някое и друго ла*но я на кмета Живко Тодоров – Памперса, а на заместник-кмета Йордан Николов – Контрабандиста... По принцип няма лошо – една медия се издържа от рекламата, а политическата реклама, дори и платена от „черната" касичка, дето стои в чекмеджето на кмета в кабинета му (касичката е черна на цвят, не е черна като помисли), си е реклама! Лошото е обаче когато, за да ти се отвори този своеобразен „Сезам", дето се крие в чекмеджето на кмета ти започваш да пускаш едни големи ла*на, че не само големи, но и миризливи... Та чудя се аз на акъла на Николай Стойчев (собственик на ТВ „Стойчев"), как посмя да пусне песента „Хубава си моя горо" като музикален съпровод на миризливото ла*но, където ясно се вижда как Данчо Контрабандиста и Иванка Сотирова под строй карат служители от Община Стара Загора да чистят около река Бедечка... на същото място дето ще вдигат квартал! Е аз за разлика от Николай Стойчев никога не съм се интересувал от черната (на цвят!) касичка, дето се намира в кабинета на кмета, и затова малко ще „разнообразя" видеото!

Видео от Стара Загора

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!