Изповедта на Мария, която уби Боньо Фаса, пред Нова телевизия


На 01.07.2017 г. "Нова телевизия" повтори интервюто си със старозагорката Мария, която уби Боньо Фаса преди около година. Нека го видин отново и ние! ТЕКСТ И КАРТИНА - НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ: В предаването "Ничия земя" днес по NOVA Даниела Тренчева среща зрителите с Мария – момичето, което беше брутално изнасилено от 62-годишния рецидивист Богдан Динев, известен като Боньо Фаса. Историята обаче има неочакван край. Зрителите ще видят болезнено откровената изповед на Мария с детайли от фаталната вечер и сексуалния акт, както и за ножа в ръцете й. "Вероятно не сте чували никой никога толкова открито да разказва за изнасилване от първо лице – лицето на жертвата. Мислех си колко ли сили трябват да признаеш, че са се гаврили с теб и си убиец. Въпрос на оцеляване ли е или въпрос на осъзнаване в секундите преди фаталния обрат?", задава въпроса Даниела Тренчева и добавя: "Изключително скандалният казус "Мария" учи. Дано да научи родители, учители, психолози, деца, магистрати, осъдени и съдещи".

Видео от Стара Загора

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!