Да сложим точка: ПроНститутка ли е общинската съветничка Ивета Лазарова?!


Да сложим точка: ПроНститутка ли е общинската съветничка Ивета Лазарова?! Драги старозагорци, един приятел скоро ме срещна и ми се накара, че (разбийш ли) съм бил обявил за проНститутка общинската съветничка Ивета Лазарова... Наложи се да му обясня, че информацията ми е проверена, че съм проучил житието и битието на Ивета Лазарова, както в Стара Загора, така и в Бургас (в Бургаски свободен университет Ивета Лазарова е учила "право")! За да сложим точка на спора: проНститутка ли е била или не Ивета Лазарова, докато е следвала, моля Янко Янков, нейният началник, пък и самата Ивета Лазарова, да покажат документи за доходи на Ивета Лазарова през въпросните 6 години. Тъй като Ивета остава сирак (баща и почива) когато е била сравнително малка, то тя се е издържала сама по време на следването си! Аз съм чувал, че е проНституирала, ако обаче тя покаже документи за доходи - трудов или граждански договор, или какъвто и да е документ, доказващ доходи, аз ще й си извиня официално, както се казва "ще си отрежа оная работа" и ще спра да пиша за нея... Ако обаче, както смятам, Ивета Лазарова няма през този 6-годишен период никакви официални доходи, то няма за какво да ми се сърди. Аз обаче считам, че Ивета Лазарова заслужава орден от министъра на образованието, тъй като е давала под наем "най-милото си", за да се образова!!!

Видео от Стара Загора

Коментари (моля пишете на кирилица, латиницата е забранена и не се изобразява в сайта!!!):   

 
#2 Михаил Михайлов - редактор 26-03-2017 08:53
Абе "Янкото",не знам ти ли си Янко Янков - Гъза, или просто се представяш за него, ама ако наистина Лазарова ти е приятелка, ти си много смел човек, не те ли е страх, че може да хванех я пТичи вирус, я някоя въшка?!!!
 
 
#1 Янкото 25-03-2017 11:52
Ей, мръсник, ако продължаваш да пишеш за моята любима, ще ти изтръгна джигеря!
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!