Давам 5 лева за цветна снимка на мъжа на Светла Катъра!!!


Давам 5 лева за цветна снимка на мъжа на Светла Катъра!!! Драги старозагорци, въпреки че вече на два пъти Светла Катъра ми събува панталоните, досега не се бях сетил, че полицайката може би просто иска да ме потърка по кората... Наистина, съвсем не ми беше хрумнала такава мисъл, както и факта, че дълбоко под униформата Светла Катъра вероятно крие и п*тчица - една такава дълбока, широка и влажна. Освен това никога не се бях замислял, че тази мечка гризла може и да има съпруг. Проверих, оказа се че наистина Светла Катъра има съпруг! Веднага реших да издиря този герой, който е достоен за орден "За храброст" (1-ва степен), защото Стара Загора трябва да знае и уважава героите си. По тази причина давам и 5 лева за цветна снимка на мъжа, който не се бои да оножда Катъра и да я прави щастлива ден и нощ.

Видео от Стара Загора

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!