'Гласът на Стара Загора' отново се прочу по изборите - направи Жиката кмет, напук на ГЕРБ!


'Гласът на Стара Загора' отново се прочу по изборите - направи Жиката кмет, напук на ГЕРБ! Драги старозагорци, сайтът "Гласът на Стара Загора" отново изби рибата като направи Жиката кмет за втори мандат в Стара Загора. Сайтът се прочу този пък не регионално, а национално, тъй като си навлече гнева и репресията лично на Цветан Цветанов и на целия национален предизборен щаб на ГЕРБ... Както се вика, изборите минаха, битият - бит, е*аният - прокурор Емилия Вакарелска-Тодорова (ха-ха-ха) и затова вече без да влияя на изборния резултат в Стара Загора мога да ви разкажа за простотиите на Националния предизборен щаб на ГЕРБ, който за малко не спъна кандидата си за старозагорски кмет Живко Тодоров.

Видео от Стара Загора

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!