В Стара Загора живее уникален летящ пор!


Драги старозагорци, на телефон 0898/44-78-73 и на и-мейл адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. може да сигнализирате за ваши съседи или дори непознати, които вършат простотии! Надявам се и на ваши видеоматериали за простотиите (вече почти всеки има някакво снимащо устройство)... Сега обаче вижте простотиите на моята съседка - Донка Илиева, известна сред децата от квартала с прякора "летящия пор"!

 

Видео от Стара Загора

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!