Адвокат Любомир Денков - казанлъшката Кончита Вурст, стана рекламно лице


Адвокат Любомир Денков - казанлъшката Кончита Вурст, стана рекламно лице Драги старозагорци, драги казанлъчани, отдавна има спор къде жените са по-красиви - в Стара Загора или в Казанлък. Сайтът "Гласът на Стара Загора" е патриотично настроен и затова стартира една безплатна рекламна кампания на вагиналните таблети "Интимо хелп" за старозагорки. В кампанията се включиха като рекламни лица окръжният прокурор Дичо Атанасов, директорът на полицията Иван Чолаков, заместник-областният управител на Стара Загора Маноил Манев... Така те помогнаха за по-добрата пича хигиена на старозагорки. Сайтът обаче потърси патриоти и в Казанлък и там намери също стойностно рекламно лице на кампанията - членът на ВМРО и пишман адвокат Любомир Денков! Дано неговото включване в рекламната кампания помогне на пичата хигиена на казанлъчанки.

Видео от Стара Загора

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!