Видео от Стара Загора

Подписка за отстраняването на Янко Янков от ОбС - Стара Загора


Подписка за отстраняването на Янко Янков от ОбС - Стара Загора Администраторът на фейсбук групата "Истината за Стара Загора" Йордан Йорданов започна да събира подписи на долната "Гъба" за отзоваването на Янко Янков от Общински съвет - Стара Загора. Акцията на Йорданов има повече морален характер, тъй като законът не предвижда Янко Янков да може да бъде изгонен по този начин от Общинския съвет. Събитието беше отразено както по ТВ "Загора" така и ТВ "Стара Загора", но докато колегите от ТВ...

ТВ Стара Загора и Янко Янков съвсем изумяха


Драги старозагорци, предлагам на вашето внимание репортажът по ТВ "Стара Загора", който разказва за "епохалната битка" на Янко Гъ. Янков срещу двама нагли типа, които искат да предупредят хората да не водят децата си на една детска площадка. Естествено показваме и другата гледна точка. Вижте и коментара на главния редактор на телевизията Десислава Петкова без редакции "Две лица тръгнали да лепят собственоръчно изработени плакати...

Цирковете с Янко Янков на детската площадка до кръчмата продължават...


Клипът е премонтиран от заснетото от старозагорците Петко Петков и Милка Колдамова, коментарът е на Петко Петков, без редакция: Наглостта на един съветник. Удари ми телефона и прелетя около 4 метра. Табелите били незаконни, а още не ги е видял, но ги открадна. Вижда се и как извива ръцете на Милка. Изгони ни от някъде, където уж не е негово, но и той вече се обърка, кое чие е.

Видео от Стара Загора


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!